Onze veldtoertocht van 11 november is afgelast.
Wij hopen u op onze veldtoertocht van 11 november 2021 terug te zien!

Woordje vooraf...

Wegbeschrijving Op maandag 11 november organiseert onze club haar jaarlijkse Veldtoertocht Geel Ten Aard.

Voor 4 euro (VWB/WBV/NTFU-leden) of 6 euro (niet-leden) (jongeren -2003: 0 euro of 2 euro) serveren wij 5 verschillende afstanden (14, 29, 43, 52 en 65 km) doorheen de bosrijke omgeving van Geel Ten Aard, Mol, Dessel, Retie en Kasterlee. (65km: +1 euro)

Deze veldtoertocht wordt dit jaar reeds voor de 29ste maal georganiseerd, en met een nieuwe naam 'GTA CLASSIC' hebben wij sinds 3 jaar ook 2 nieuwe afstanden (52 en 65km) toegevoegd met een nieuw deel doorheen de prachtige bossen van het SCK Mol en Dessel.

Inschrijven kan tussen 08u00 en 10u30 (voor 52 en 65km tot 09u30!) in de voetbalkantine van 'FC Beekhoek' aan de Broekstraat in Geel ten Aard, waar ook na afloop een warme douche en 2 GRATIS pannenkoeken op u wachten. Bovendien kan U hier achteraf 'tussen pot en pint' even verder blijven nakaarten...

Wegbeschrijving Onderweg bieden wij u nog een drankje, een soepje en een versnapering aan bij de zeer uitgebreide bevoorradingspost(en)
(1 bevoorradingspost op de 29 en 43km-route en 2 posten op de 52 en 65km.

Voor de afstand van 14km voorzien wij bij vertrek een drankje en een versnapering.

Op de bevoorradingsposten in Dessel en Retie is er mogelijkheid voor een WC-bezoek..

Wegbeschrijving Onze vertrekplaats is makkelijk bereikbaar. Bent U er niet bekend, bekijk dan even onze wegbeschrijving.

VWB-leden verdienen bij deelname aan onze VTT 3 punten voor het 'Superbiker' en 'Superprestige'-klassement van de VWB.

De vorige jaren meldden zich -afhandelijk van het weer- 900 tot 1500 deelnemers aan onze inschrijvingstafels. Door de vroege splitsing voor de 52/65km wordt de drukte op het parcours van de korte afstanden echter voor een groot deel gespreid.

Ook dit jaar zorgen wij voor een optimale organisatie zodat wij met hopelijk wat goed weer zeker even goed zullen doen. We hopen daarom alvast op uw komst!

Konden wij u tot heden nog niet overtuigen, bekijk dan zeker ook enkele van de vele zeer positieve reactie's die wij vorige jaren ontvingen!

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten op jeli.vanballaer@telenet.be .

..:: wegbeschrijving : route : reacties : affiche : foto's : beoordeling ::..