Route

Het overgrote deel van het parcours loopt door bos en groen en langs rustige plaatsjes doorheen Geel Ten Aard, Retie en Kasterlee. Alle routes (behalve de 14km) voeren via heelwat single-tracks doorheen de bossen van het SCK en Dessel.

Op de bevoorradingspost in Dessel kunt u even terug op krachten komen. Hier is ook WC aanwezig. Bij de routes van 52 en 65km komt u nadien nog langs een bevoorradingspost in Retie, waar eveneens een WC aanwezig is. Bij beide posten bieden wij een zeer uitgebreide keuze aan versnaperingen aan.

Ons parcours loopt over enkele prive eigendommen en over een normaal voor het publiek afgesloten natuurgebied 'Breeven'. Vorige jaren merkten we dat sommigen de weken nadien toch nog over deze prive eigendommen reden. Wij hopen daarom op uw begrip om deze eigendommen buiten onze veldtoertocht niet meer te betreden, waarvoor dank.

Zowel aan de inschrijving als aan de bevoorrading in Dessel zal een grote overzichtskaart met de routes uitgehangen worden.

Op de oversteekplaatsen van de gewestwegen Geel-Retie en Retie-Kasterlee (2x) zijn seingevers aanwezig. Op heelwat andere plaatsen zullen gevarenborden staan. Hou steeds rekening met het andere verkeer!

..:: woordje vooraf : wegbeschrijving : reacties : affiche : foto's : beoordeling ::..