Route

Het overgrote deel van het parcours loopt door bos en groen en langs rustige plaatsjes doorheen Geel Ten Aard, Retie en Kasterlee. Bovendien voert de route van de 2 langste afstanden (52 en 65km) via heelwat single-tracks doorheen de bossen van het SCK en Dessel.

Bij de routes van 29 en 43km kan u bij de bevoorradingspost in Retie terug op krachten komen. Hier is ook WC aanwezig. Bij de routes van 52 en 65km komt u voordien nog langs een bevoorradingspost in Dessel. Bij beide posten bieden wij een zeer uitgebreide keuze aan versnaperingen aan.

Omdat we voor een 5-tal privé gebieden een eenmalige toegang van de eigenaars verkregen, hebben we besloten om de routes niet meer openbaar op deze website te tonen. Vorige jaren merkten we dat sommigen de weken nadien toch nog over deze privé eigendommen reden. Wij hopen daarom op uw begrip om deze eigendommen buiten onze veldtoertocht niet meer te betreden, waarvoor dank.

Zowel aan de inschrijving als aan de bevoorrading in Retie zal een grote overzichtskaart met de routes uitgehangen worden.

Op de oversteekplaatsen van de gewestwegen Geel-Retie en Retie-Kasterlee (2x) zijn seingevers aanwezig. Op heelwat andere plaatsen zullen gevarenborden staan. Hou steeds rekening met het andere verkeer!

Omwille van rioleringswerken in Retie dienen we ons parcours daar gedeeltelijk aan te passen. Hierdoor hebben we over een strook van ong. 750 meter een dubbele rijrichting. Hou hier zeker rekening met je tegenliggers, vooral in de bochten! Ook hier zullen verschillende gevarenborden geplaatst worden.

..:: woordje vooraf : wegbeschrijving : reacties : affiche : foto's : beoordeling ::..