Reactie's vorige jaren...

Wij doen er alles aan om onze deelnemers zoveel mogelijk 'waar voor hun geld' te geven.

Indien het weer dit jaar geen roet in het eten zal gooien, hopen wij nu echter weer evengoed als vorige jaren te doen. De reactie's waren toen alleszins uitermate positief; we hebben er dus reeds alle vertrouwen in! (zie mountainbike.be en mtb-you.be)

Samen met echtgenote de 65 gereden. Het parkour was super goed berijdbaar en na een snelle aanloop volgden de technische stroken elkaar met regelmaat op. De twee bevoorradingen met uitgebreide keuze waren prima. We hebben ons goed geamuseerd en de gratis pannnekoeken maakten de apresbike compleet. Tot de volgende.

Benny B

Samen met mijn vrouw de 52km gereden.Zeer mooie tocht met een gevarieerd parcour en een uitstekende bepijling.Droge omloop waardoor de snelheid redelijk hoog lag,twee ruime bevoorradingen.Ondanks de drukte alles zeer vlot verlopen,prima organisatie,geen minpunten!

JoCo

Tweede jaar op rij aanwezig. Sterke organisatie, tof parcours. Perfect berijdbaar. Cu next year

Wim VR

Prima georganiseerd en enkele hele mooie single tracks.
Met 20 km van Vosselaar naar daar, de 63km en terug was het een inspannende voormiddag maar het was het dubbel en dik waard.

Jupke

Tweede keer dat we hier deelnamen, nu de langste afstand en dit is geen toeval meer: Wordt vaste prik op de kalender

TNTrek

veel volk ook , maar met zo'n goede organisatie ,kan bijna niet anders + mooie streek

trage rappe

was een leuke tocht, heb de 65km gedaan en nergens problemen gehad om de weg te vinden. heel goed aangegeven, ook de gevaarlijke punten. ook de bevoorradingen waren goed in orde

frederik_w

..:: woordje vooraf : wegbeschrijving : route : affiche : foto's : beoordeling ::..